cof header Consiliere Orientare Formare
Cine sunt beneficiari?    
  Tineri

Tinerii aflati in risc de excluziune sociala, tineri expusi acestor riscuri datorita situatiei precare materiale sau datorita unor dizabilitati.Intr-o prima etapa proiectul nostru se adreseaza catre 200 de tineri din regiunea Bucuresti Ilfov. Obiectivul pe termen lung al proiectului nostru este sa crestem atat numarul beneficiarilor directi dar si sa imbunatatim constant instrumentele pe care le punem la dispozitia acestora

   
Specialisti

Specialistii care lucreaza in mod direct cu tinerii aflati in risc de excluziune sociala Un grup tinta cu o importanta deosebita pentru proiectul nostru sunt specialistii care lureaza in mod direct cu tinerii aflati in situatii de risc de excluziune sociala. Importanta specialistilor este una crescuta, atat in etapa de implementare efectiva a proiectului, cat si in etapa de sustenabilitate a acestuia. Pe de o parte specialistii sunt cei care, prin activitatea lor de zi cu zi, cunosc in detaliu fenomenul excluziunii sociale in randul tinerilor, motiv pentru care opiniile lor sunt esentiale in constructia oricarei strategii de combatere a acestui fenomen.
 
 
Pe de alta parte, specialistii sunt cei care vor implementa aceste strategii si care pot contribui la extinderea acestui tip de abordare si in alte discipline educationale. Intr-o prima etapa proiectul nostru se adreseaza cate 100 de specialisti din regiunea Bucuresti Ilfov, Obiectivul pe termen lung al proiectului nostru este sa extindem atat numarul specialistilor inclusi cat si arealul profesional de provenienta a acestora.

   
  Membrii ai comunitatilor de provenienta a tinerilor

Beneficiarii indirecti ai proiectului nostru sunt membrii comunitatilor de provenienta a tinerilor aflati in risc de excluziune sociala. Prin campaniile de comunicare si informare proiectul vizeaza si cresterea gradului de constientizare cu privire la riscurile pe care fenomenul excluziunii sociale le pot genera pentru intreaga comunitate dar si constientizarea unor metode pentru combaterea activa a acestui fenomen.

 

cof header Consiliere Orientare Formare